Ønsker

Barn

Barnepass
Til dateren vår (6 år) - på Ringvål

Barnepass
Vi har en 2 år gammel datter og det hadde vært fint med litt flere som kan sitte barnevakt. Du må bo i kristiansand/voiebyen.

Barnepass/dagmamma
Vi leter etter noen som har lyst til å være dagmamma til sønnen vår som fyller 1 år i januar. Han er en veldig rolig og glad gutt som liker å utforske verden rundt ham :). Vi tenker at det kunne være fint med to dager barnepass per uke. Jeg er selvstendig og kan derfor jobbe når det passer best. Du må gjerne ha egne barn eller passe andres barn i tillegg. Det er fint med flere barn men også greit hvis du er "alene". Vi kan tenke oss å ha barnepassen hjemme hos oss eller hos deg. Gleder meg til å høre fra deg da kan vi snakke nærmere om saken. Vi ses!

Barnevakt
Eg har tre barn, og det hadde vore fint med fleire som kunne vore barnevakt. Ansvarlege sjølvsagt, og må bu i ørsta på sunnmøre.

Barnevakt
Vi ønsker oss barnevakt i ny og ne, og gjerne regelmessig. Barna er tre og åtte år gamle. De er greie og trygge og elsker nye bekjentskaper!

Barnevakt
Vi har absolutt behov for barnevakt noen ganger. Det handler mest om et gutt med nå 7 år som er vandt i å ha barnevakt og sover enkelt. Jentene er 6 år nå men de bor ikke fast sammen med oss, så tror vel det blir ikke ofte barnevakt hos dem og :)

Bøker

Dorothy Sayers
I would like any of Dorothy Sayer's non-fiction works. (in English)

Bil/Båt/Hage/Hytte

Ønsker å låne hus eller leilighet i Syd Europa
Hei, har du et hus eller en leilighet i Syd Europa, gjerne ved sjøen, er jeg interessert i å låne feriestedet. Lavsesong kan også være av interesse.

bærplanter
bringebær, rips, solbær..?

Bil, å min kjære bil
Hei. Jo, jeg trenger (litt) hjelp med bilen min. Bremseklosser må byttes, trenger litt lakkering osv osv. Anyone?

Bilmekaniker
Jeg har en bil som trenger noe hjelp. Jeg hadde vært veldig glad for noen som har peiling om biler og kunne i hvert fall titte og gi noe råd om hvordan fikse problemet!

Cabin near Oslo
We are a small family of three living in Oslo and would like to borrow a cabin for a weekend.

campingvogn vindu
i am in need of a window for my caravan. it´s a hobby 495 prestige from 1992. and i am looking for the front side window, next to the door.

Frø fra spiselige planter
Letter etter forskellige frø fra spiselige planter for å plante om våren.

Frø og tips til økologisk hage i Tromsø..? (seeds and tip
Frø og tips til økologisk hage i Tromsø..? (seeds and tips)

Hageplett
Har du hage eller tilgang på egnet område i nærheten av Trondheim sentrum, som kan brukes til å dyrke noen grønnsaker og urter? Jeg har lenge ønsket meg en liten plett å dyrke på, men tilgang på kolonihager/parseller er meget begrenset.

Hytte / koie / hus / hjem for noen ueker
Jeg vil gjerne bruke din hytta eller noe plas for aa leve: a) i natur (hvor kan jeg gaa paa turer) b) i en by(gd) hvor jeg kunne finne liten sommerjob

Hytte in en varm land
I would love to have acces to a vacation house in a warm country. I am a professional gardener and love permaculture so I could take good care of the garden while I am there!

Hytte/hus på landet
Noen som har en hytte eller hus på landet og kunne tenke seg å bytte mot rom/overnatting i byen? Kortere tid, helst i nærheten av offentlig kommunikasjon.

Kan jeg bli med på seiltur?
Har lyst til å seile en tur. Bistår med taudraging. Hakke no erfaing men følger intstrukser fra skippern

Kjøpe bil
Må kjøpe en bil

Kjøretimer på MC
Jeg har begynt på MC-lappen, og ønsker å ta det innen sommeren 2013. Jeg har veldig lite erfaring med å kjøre, så jeg vil trenge å få så mange kjøretimer som mulig. Hvis du er over 25, har hatt MC-lappen i over 5 år, og har en sykkel som er godkjent for mine ca 90kg og deg selv (ikke så viktig hvis vi bare gjør det på et avgrenset område), er jeg veldig interessert i å snakke med deg. Hvis du er interessert i å hjelpe meg blir jeg veldig glad. Jeg er veldig omgjengelig, så hvis du har reservasjoner og spørsmål er det bare å lufte dem, så kan vi komme til enighet.

låne brakke eller campingvogn
søker provisorisk overnatting til sesonghjelpere. vi skal ha en håndfull hjelpere "WWOOFere" til sommerhjelp for vårt økologisk gårdsprosjekt. Det blir en hyggelig inernasjonal arbeidsinsats der vi samarbeider, lærer, tilbyr kursing innen økologisk jordbruk,,,, men vi mangler soveplasser! har du en campingsvogn eller en brakke som du kunne leid bort i juli (evt. også august)?

Mechanic help with car and motor boat
Are you good with motors? We need your help since our car and motor for the boat are recycled. We live in an island and we are depending on the boat for transportation, not luxus.

Permakultur
Har du praktisk erfaring innen permakultur og teknikker for kompostering, dyrking uten hage (i leiligheten o.l.), dyrking av matsopp, aquaponics m.fl.? Da vil jeg gjerne ha noen råd!

Ramsløk knoll
Hei! Noen som har Ramsløk knoller? Bytter mot Rosenrotstikling.

Seilbåt
Med et liv på Eina på Toten har ikke seilig vært en spesiellt god mulighet. Hvis du har seilbåt hadde det vøri artig å blitt med en tur : )

Skifte bremsekloss på gammel wv golf
Vi har en gammel Wv golf 87 modell, med bremser som lager stygg lyd når man bremser, den trenger nye bremseklosser, vi har nye bremseklosser til å sette inn men, vi vet ikke hvordan og har ikke verktøy til dette, hjelp oss! :D

Solbær busk
Jeg letter etter en solbær busk eller en stykling av en solbær busk.

Sommer Bringebær
Jeg har 2 arter av høstbringebær og letter etter en, helst to arter av sommer bringebær.

Understellsbehandle bilen
Mulig å få til kost?

vedlikehold av bil
vedlikehold av 96 mod toyota, oljeskift, eu kontroll, dekk etc.

vedlikehold av trebåt
Ønsker hjelp og rådgivning til å sette i stand eldre trebåt, blant annet skrifte av nagler

Byggetjenester

Elektriker søkes...
Trenger elektriker for rådgivning og om mulig noe kabling/kobling. Har et gammelt tre etasjes hus med 3 forskjellige anlegg. Alt skal/må over tid kontrolleres og eventuelt utbedres. Ta GJERNE kontakt om du har kompetanse på området... ;-)

Elektrikerarbeid
Har behov for en del elektrisk arbeid i verkstedet som vi holder på å sette opp.

grusing av plass
---

help/ friend
at the moment i am building a low impact house with local materials. this is mostly all done by hand with the intention that once the shelter is being left abandon nature must be able to take it back. this will be the house for me and my girlfriend. if somebody is interested in giving me a hand with the carpentry, the dry stone walling, the sod roof, or making vegetables terraces feel free to came over. or out of interest for a cup of tea or to do some work :D

KompostToalett
Jeg ønsker å bygge et komposttoalett utenfor min yurt. Har du erfaring med bygging eller kompostering?

Levegg
Jeg skal bygge en levegg og trenger litt hjelp av noen som har noe erfaring med å snekkre ting. Det er helst planlegging av leveggen jeg trenger hjelp til, men det hadde også vært fint med litt hjelp til å sette den opp.

Snekkerjobb
Jeg trenger en sokkel til den gamle glassdisken jeg kjøpte av Mysterud til urmakerverkstedet mitt. Disken står rett på gulvet, og jeg trenger den ca 20cm høyere. Det må bygges en sokkel som er stødig og robust!

Snekring
Liker å snekre / pusse opp. Kan godt tenke meg en gjensidig bytteordning hvor vi hjelper hverandre med prosjekter

Datamaskiner og IKT

Bitcoin
ville gjerne prate med noen om Bitcoin.Kan lære deg det jeg vet om Bitcoin osv. Det kan hende at bitcoin blir framtidens penger siden det er peer to peer system og helt uten regjering / politikk. Det kan være lurt å lære om BTC : D Ikke snakk om ** The Silk Road** website også : D

Final Fantasy IX til PS1
Om någon har ett exemplar att låna ut tills jag har spelat färdigt så vore jag väldigt tacksam!

Formatere e-bok
Noen som kan hjelpe meg med å formatere en ebok, i e-pub format?

iPod gamle sort
Noen som har en iPod av gamle typen til overs?

Lage en app til lets.no
Sette sammen et team og lage en app

Lage nettsider
Jeg har lyst til å lære meg å lage nettsider. Jeg tenker da helst med for eksempel Joomla og SQL. Noen som kan det?

Laptop
Har du en laptop du ikke lenger trenger? Jeg har to venner i Uganda som er studenter men har ikke råd å kjøpe seg datamaskin :D

Mac-hjelp
Trenger hjelp til å oppdatere og rense min gamle mac.

montering harddisk og få OS installert
Jeg har trøbbel med min ny brukt PC (XPS 420 2010) som gjenkjenner ikke harddisken jeg satt inn. Noen som kan hjelpe meg med det? I tillegg er trenger jeg en printer. Hvis noen har en som trenger et nytt ikt-vennlig hjem ...;D

PC-hjelp
Min bærbare data fungerer tregere og tregere. Lurer på om det trengs en defragmentering av disken og kanskje fjerning av støv?

Regnskapshjelp ønskes.
Trenger hjelp til sortering og muligens punching av bilag. Bruker Mamut pr. i dag. Ta gjerne kontakt om dette er noe for deg!

Reparasjon og generell PC-hjelp
Noen ganger kan jeg trenge litt hjelp for å fikse ting på PC'en min, som installering,opprensking eller å forstå hvordan å bruke nye programmer.

tastatur logitech wave trådløs
Noen som har en gammeldags trådløs tastatur "logitech Wave" eller mottaker til den? det spesielle med den er at den har en type radiobølger som er "snille" og som jeg tåler - i motsetning til dagens kraftige signaler... takk,Raphael

Trenger hjelp med ASP og SQL
Jeg har en nettside som trenger overhaling og muligens noe redesign. Ta kontakt om du kan bidra med noe, oppgjør blir vi helt sikkert enige om!

Webside
Jeg ønsker å lage en webside og trenger hjelp til å opprette en side som jeg selv enkelt kan legge opp bilder og tekst.

Wordpress utviling og konfigurering
we would appreciate help with our wordpress sites www.baldron.org www.freearth.org etc: development, bugfixes, plugins, design.... trenger hjelp med vår nettbutikk: www.baldron.org www.freearth.org etc utvikling, tilpasning, plugins, evt. også design...trenger hjelp med våre nettsider: www.baldron.org www.freearth.org etc utvikling, tilpasning, plugins, evt. også design....

Wordpress Woocommerce: development utviling og konfigurering
we would appreciate help with our woocommerce webshop www.baldron.com resp. www.helseforhandleren.no! development, bugfixes, plugins, design.... trenger hjelp med vår nettbutikk: www.baldron.org www.freearth.org etc utvikling, tilpasning, plugins, evt. også design....

Diverse

Birøkt
Eg har lyst å lære om birøkt.

Enkel regnskapsføring
Trenger hjelp til regnskapsføring for lite enkeltmannsforetak.

ET,UFO community
Dette ser rart ut for noen som ikke vet mye om det, men jeg håper at det er noen her som vet om dette og vil gjerne prate om UFO community, forskjellige romvesener,sgt Cliford Stone,Bob Dean, Roswell,Citizen hearing on disclosure, exopolitics,truth embargo,fri energi, time traveling osv. Har lest noe fra Richard Dolan, Dr.Richard Greer osv.

Frukt trær / planter / krydder / dyr
Bier, dyr, frukt trær, planter, ved, osv...

gårdsferie
har du lyst til å tilbringe litt tid på landet i sommer? vi har et hus på landet og en del dyr. pr dags dato har vi 1 katt, 3 kaniner 3 høner og 6 kyllinger. i tillegg kommer det sansynligvis et kull kaninunger og to smågriser samt kalkun, gjess og and så hvis du har lyst til å feriere på landet, spise dagferske egg og grønsaker fra hagen kunne du kanskje tenkt deg å bo her og passe dyra våre mens vi er på ferie. det er også mulighet for å få betalt kjøtt og/eller angoraull i tillegg til letstimer

Kobber tråd
Trange lakkert obbertråd på 0.5 kvadrat mm eller meir. Kan koma frå brukte motorar o.l

Kurs i jakt
Jakt jurs med sertifikat

Lære om Tarot
I would love to learn about Tarot Cards. I have a deck but dont know how to use it. Anybody who can give me an introduction course?

Looking to borrow a saw
I need a saw for a job in the house, if you can lend one to me for a few days or have a spare one you don´t want anymore then get in touch!

Mynter
Jeg har en del mynter og kunne ønske at hvis det er noen som har greie på det kunne ta en titt og se hva jeg har.

Norwegian culture
I'm quite new in Norway and would like to get to know some of it culture and habits to get a better view of live over here.

Nye opplevingar
Eg vil gjerne oppleva noko nytt, kult, morosamt og/eller koseleg. Har du framlegg? Tidlegare har eg prøvd harpespel, bakekurs og sangimprovisasjon.

omtrekking av bilseter
Trekke nytt stoff på gammel bil seter

Place for working with wood
Andelko: I need a place where I can make dust and some noise while I work with wooden sculptures. (http://oliwoodart.com/) Would be extremely grateful if you can help!

sopp og andre ville vekster
jeg har veldig lyst til å plukke sopp og andre spiselige vekster i skogen, men jeg er redd for å gjøre feil. vil du bli med meg på sopptur i år, eller ut for å plukke andre spiselige planter?

Sten-samling
Jeg har en del stener og undrer på hva det er for slags. Hvis det er noen geologer som kan tenke seg å fortelle meg hva det er ville jeg sette pris på det.

Tekstiler ønskes
Jeg liker å sy og er på jakt etter nye eller gamle tekstiler (også små stoffrester er av interesse) og evt. klær som jeg kan gjenbruke og sy om.

Trenger verktøy
Har tenkt å begynne med trearbeid på hobbybasis. Har du ting du ikke trenger lengre og vil gi bort / lårne bort, tar jeg de gjerne imot. Gjerne filer, slipe- og poleringsmaskin, småverktøy osv

urter, stauder, spiselige planter ønskes velkommen
Vi har en stor hage som har plass til mange flere planter (enn det vi rakk å så selv denne ravle våren...). Vi tar i mot urter, grønnsaker, stauder, blomster, frukttrær takk, raphael og Marianne

Utviklings lokale
Har bruk for lokaler plass til å jobba med energi proskjektet mitt på.

Vedkapping / Firewood
Jeg har tilgang til en del engangspaller og diverse kapp fra naboen som jeg skulle ha hatt kappet opp til ved. I have some pallets that needs to be cut in firewood-size. Trondheim

Verdenskart ønskes.
Jeg ønsker meg et verdenskart som jeg kan dekorere veggen med og dagdrømme om hvor jeg skal reise neste gang.

ZPE\Over unity samarbeids patner
Trenge ein samarbeids parter innen Zero point energy Radient energy proskjektet mitt der eg hovedsakleg jobbe med Spolar bassert på Vortex math starta av Marco Rodin, videreført av Randi Powl.

Dyr

Dog sitting / Travelling
Could you take care of my dog when I need to travel (2 to 10 days)?

Dyrepass
Eg treng nokon til å passe dyra mine når eg er borte i blant. Er du intrisert? Eg har høns, kanin og katt. Ørsta på sunnmøre, så du må nok vere lokal:)

Jeg vil passe hunden din
Jeg vil gå tur og passe hunden din. Har erfaring fra egen hund hjemme (blanding av schæfer og whippet) men rase spiller ingen rolle for passingen/turgåingen)

Kan jeg få gå tur med hunden din?
Jeg liker godt å gå tur i skog og mark, men skulle gjerne hatt en firbeint kamerat å dele det med av og til. Jeg er dessverre ikke i en permanent nok livssituasjon til at jeg kan ha hund selv, men om du har en hund som kan få litt ekstra mosjon en gang (gjerne dagtid) eller flere, så kanskje vi kan være til gjensidig nytte. Hunden må være letthåndterlig i møte med folk og andre hunder, og du må helst bo i Sinsen/Disen/Grefsen-området.

Look after cat
When both me and my girlfriend are away from home we hoped that someone can look after our cat for us. Usually a weekend to a week.

Luftetur med hund
Jeg trenger noen som kan lufte hunden min, fordi jeg er blitt veldig syk med astma, og går med gips på ende hånda og skinne på den andre. Hunden er en ekstremt snill, men kan trekke litt fordi hun er halvt Husky.

Lufting av hund / Walking the dog
Snill blandingshund ønsker å gå flere turer enn det vi selv har tid til. Behovet er størst på dagtid, tirsdag og torsdag. Kind dog wants to be taken out for a walk more often. Tuesdays and Thursdays on daytime would be the best times. Trondheim

Western ridning
For noen år siden bodde jeg i Mellom Amerika, og lærte å ri western. Dessverre florerer det ikke med westerntrente hester i Norge... Hvis du har en westerntrent hest som du kunne tenke deg å låne ut en gang ibland ville jeg satt STOR pris på dette :)

Elektrisk/Hvitevarer

Autorisert elektriker
Trenger hjelp fra en (autorisert?) elektriker til å godkjenne og koble til nylagt kurs (skjult) til sikringsskapet.

FURNACE/OVEN
Put an electrical oven on the wall.

mobiltelefon
Trenger ikke å være så smart, men skal helst tåle litt...

Puls forssterkar krets
Trenge hjelp ogeller råd i design av ein firkant puls forsterkar krets eg jobbe med som skal driva ein noko spesiell spole.

Smartphone i Oslo
Mobiltelefon Noen i Osloområdet som har en smartphone for mye som de kan gi bort? Som ellers bare samler støv? 0578 - ---

Smoothymaker
Jeg letter etter en Smoothymaker.

Tv
Trenger en lit nyare tv som har en hdmi kontakt. Gjerne 20" eller större.

Vaskemaskin søkes / washing-machine wanted
Vaskemaskinen min har vært ødelagt i en stund, og det ville vært hyggelig å ha en igjen...

Vil lære programmering av PLS
Er på let etter gode automatikere som kan lære meg det grunnleggende for programmering av automatiserte anlegg i industri, og gi meg råd for hvordan jeg kan utvikle kompetansen min i dette området uten å måtte gå skole. Har erfaring fra elektrofag på VGS, samt IKT-driftsfag og er komfortabel med å skrive kode.

WALL SOCKET
I need 3 double wall sockets in my home, (please put on the wall).

Film/Foto/Video

digitalkamera
Ønsker meg et kompaktkamera, digitalt.

Fotokurs
Jeg har lyst til å lære mer om fotografering. Har en hybrid kamera (Olympus PEN-2)

prosjektor trengs
trenger prosjekter (beamer) til foredrag etc.

Gies bort

Babyklær og babyutstyr
Vi får ei jente i mars 2013 og er interessert i brukte babyklær og utstyr som er i god stand. Seng/vugge, stellematte, stelleveske og stelleutstyr er aktuelt.

Bæremeis
Har en fin bæremeis fra Bergans som du kan få. Vel bekomme!

Matplanter flerårige
Jeg tar gjerne i mot spiselige planter helst flerårige. Voksne planter og/eller frø. Vi kan også bytte planter/frø.

Hagearbeid

3 mm stålplate
Trenger en stål plate helst rustfri

fruktdyrking
ønsker hjelp og rådgivning i etablering av nye frukttrær samt beskjæring av eldre

gårdsarbeid
Ønsker hjelp i etablering av grønnsakshage og drivhus til våren

Gårdsarbeid
Det er alltid behov for arbeid på gården.

Grave i hagen
Jeg trenger hjelp til å grave ut en oljefyringstank som er nedgravd i hagen.

Hydroponics
Jeg ønsker å sette opp et lite hydroponics system på mitt rom, eller eventuelt hos noen andre som ønsker å ha det hjemme til seg, for å gro mat/planter. Det er mest for å lære hvordan det fungerer og gjøres. Jeg har kun lest litt om det, og sett videoer på nett, så jeg har ingen praktisk erfaring på området.

Kompostering system
Jeg ønsker meg et slags komposteringssystem som kan stå i min bod i kjelleren. Kanskje vi kan lage det sammen eller du kan lage den for meg? Jeg betaler selvfølgelig alle varer og timene i LETS. Kanskje meitemark kompostering???

Markkompostering
På utkikk etter kompostmark! Jeg og kjæresten har i flere måneder prøvd å få tak i kompostmark (Eisenia fetida), tigermark eller redworms for å få i gang markkompostering/vermiculture inne på kjøkkenet vårt. Så hvis du har en markkompost eller en kaldkompost som er aktiv nå midt på vinteren, vil jeg gjerne ha kontakt med!

Ny Permakulturgård
Er du gartner e.l. ? Jeg ønsker hjelp på gård til våren/sommeren . Ligger i Nannestad 10 km fra Eidsvoll Verk stasjon (tog til Oslo S tar 30 min.). For å komme dit bør du ha noe å kjøre på f.eks. scooter e.l. JEg kan tilby eget rom/hybel i bytte .

Nyttevekster
Har lyst til å ha noen nyttevekster, urter ol på balkongen og på kjøknet. Kan ingenting om det og trenger mye hjelp med alt i grunn.

Planter
Eg vil lære å stelle frukttrær og bærbusker. Tar også gjerne i mot dersom nokon vil kvitte seg med trær, busker eller planter.

Planter/frø
Frø og stiklinger tas imot! Spiselige eller medisinske.

plants
trees, shrubs, bushes and flowers... can´t have enough plants. if somebody want´s to get rid of a berry bush or fruit tree i can be your guy.

Plukke plommer
Har du plommer til overs? Jeg kommer gjere for å plukke de!

Skogshage
Eg vil lage skogshage(permakultur) på tomta mi, og skulle gjerne hatt praktisk hjelp av nokon som kan litt meir enn meg om det, og er flink med spade:) ørsta på sunnmøre

sylting, safting...
hvis du har unsprøytet frukt, bær eller grønnsaker i hagen din som du ikke skal bruke, vil jeg gjerne bruke dem og gi deg en del tilbake i retur :)

Trenger plantepotter!
Trenger plantepotter, helst i plast :) alle mulige størrelser er ønsket, men enda bedre hvis de er små.

Håndarbeid/Kunst/Design

Ønsker å lære keramikk/pottemakerkunst
Jeg vil gjerne lære å lage kopper, tallerkener ol. i keramikk. Har du utstyr, peiling, og interesse for å lære bort dette ville jeg satt stor pris på å komme i kontakt med deg :)

Ønsker meg nytt skjørt
Er det noen som kan sy et skjørt etter snittet til mitt gamle, som begynner å bli litt sliten, men som jeg er så veldig glad i?

bark tanning of leather
I have made my first raw hide, which I'll use try to use for a drum. However, after the upcoming hunting season, I would like to use some of those skins to try my hand on leather. So, if somebody knows how to do vegetable tanning, I would be interested to learn.

birch bark container
I would like to learn how to make a birch bark container, such as: http://skillsforwildlives.typepad.com/.a/6a0105369f2876970b01156fbe5979970c-popup

Brukte glidelåser
Jeg ønsker brukte glidelåser for samboeren min til gjenbruksprosjekter. Har du en jakke, veske eller bukse som er helt slitt ut og ikke lar seg bruke lenger vil vi gi glidelåsene et nytt liv!

Gamle gardiner, sengetøy, stoffrester ol. ønskes
Jeg er en syentusiast som liker å sy klær, vesker ol. av gjennbruksmateriale. Har du gamle gardiner, sengetøy, eller stoffrester (ensfarget eller med pene trykk) som kan egne seg ville jeg satt stor pris på dette :)

Handarbeid
Har lyst å gi bort heimelagde gover, men tida strekker ikkje til... Så strikk, treleiker og småsnikkeri er eg intrisert i:)

Hårklipp
Jeg trenger å få klipt/trimmet håret mitt som er ganske langt.

Hjelp med Photoshop/Indesign
Jeg har veldig lyst til å laere litt å bruke Foto dataprogrammer, og Indesign også.

Kreativt verksted på Nesodden?
Hei, jeg ønsker kontakt med likesinnede som ønsker et fellesskap til kreative sysler på Nesodden. Har du et egnet lokale/atelier og kan du tenke deg å dele en dag i ny og ne med en billedkunstner eller flere?

Lære å sy!
Jeg ønsker meg å lære å sy! :)

NaturProdukter
Ønsker å lære om nyttige resurser i naturen som kan brukes som maling, essenser, kosmetikk, produkter...

Opplæring i skinn- og lærarbeid.
Jeg ønsker å lære meg å gjøre reparasjoner i lær. Jeg har diverse lærprodukter som trenger å repareres, men jeg har lyst til å gjøre dette selv. Hvis du kan lære meg hvordan hadde det vært topp!

Planker til snekring av bokhylle
Jeg har tenkt til å snekre meg en bokhylle men vil ikke bruke masse penger på materialer, så hvis du har noen planker eller treplater liggende rundt som du vil bli kvitt så tar jeg dem gjerne med meg og stabler dem full av litteratur.

søm
jeg vil lære meg å sy

Sewing
Inga: I have a sewing machine and some very basic skills. Would like to learn more. If you have some experience with sewing and are willing to help, I would ask you to assist me with making simple flap trousers for my child.

spinne garn
Jeg ønsker meg veldig å kunne spinne garn selv på rok

Strikke
Hvem er flink til å strikke og kan hjelpe meg med å lese oppskrifter, ta mål etc. Har veldig lyst til å bli flinkere :).

Strikke-/syhjelp
Jeg prøver å laere meg å strikke og å sy, men kunne godt bruke litt hjelp på det :)

Strikker du barneplagg?
Strikker du, men har ingen barn å strikke til? Jeg skulle ønske meg hjemmestrikkede kofter til barna mine på 3 og 1/2 år :0) Kjøper veldig gjerne garnet til deg.

Sy arbeid
Jeg har gardiner og 3 puter som trenger reparasjon.

Sy barneklær
Vil gjerne lære å sy barneklær. Body, bukse, kjole osv.

Tegning av tatovering
Jeg ønsker meg en ny tatovering, og trenger noen til å tegne den. Det varierer litt hva jeg ønsker å ha, etter hvert som tiden går, men hvis du er interessert i å hjelpe meg blir jeg veldig glad for det!

ULL
Eg vil lære å klippe sau, sortere, vaske og farge ulla, spinne, veve, strikke osv. Spesielt klipping og sortering eller veving skulle eg hatt nokon til å vise meg.

Underholder
Ønsker noen som kan gi oss kunst eller kulturopplevelser :-)

Helse/Pleie/Velvære/Terapi

Ønsker massasje, rosenterapi eller craniosacral behandling
Hei, jeg bor på Nesodden og lurer på om det finnes en massør, fortrinnsvis rosenterapeut eller craniosacral behandler som kan ta imot meg her ute? Evt. sentralt i Oslo eller i Follo.

back-massage
Would be happy to trade an hour of strong back-massage for my "hour" in LETS, so that I get some transaction, at last :) I do not require a trained masseur. Will to give a good deal of force to my aching back muscles is usually enough. LOCATION: Today (June 4) or tomorrow morning in Oslo Late June or early July again in Oslo in between that: Nordfjordeid-Målöy

Barberingskurs. Tradisjonell høvel.
Ønsker en innføring i klassisk barberteknikk med høvel, børste og såpe av en med noen års erfaring.

Behandlingsrom for Reikihealing
Jeg søker et rom (i Trondheim) hvor jeg kan gi reikibehandlinger. Det behøver ikke aa vaere stort. Det maa vaere plass til en massasjebenk og et par personer. Jeg kan tilby regelmessig reikihealing i bytte.

Frisør
Er tilgjengelig for hårklipp og permanent.

Frisør
---

Hårklipp
Trenger bare en enkel hårklipp.

Hårklipp
Jeg trenger en hårklipp!

Hårklipp
Jeg har lang hår og ønsker en hårklipp i løpet av sommeren. Jeg trenger ikke en "fancy" stil, så det burde bli ganske enkelt. Jeg bor på Oppsal.

Hårklipp
Vi er en herre og ei dame som gleder seg over et nytt hårklipp.

helsetjenester
ønsker helsetjenester av forskjellig art, slik som massasje, tannpleie, kampsport, ayurveda, meditasjon, astralreiser, naprapat, hudpleie osv. bytter også gjerne yoga mot yoga :)

Massage
Anyone do massage? I would like a neck and back massage.

Massasje
Alle typer i alle former er av interesse. Trenger å slappe av og bli revitalisert.

Massasje / Massage
Jeg kunne trengt en ryggmassasje gjerne fra noen som har gått noen form for kursing, men det er ikke et krav. I could need a massage. Preferably by someone who has some massage experience Trondheim

Medisin urter
Jeg ønsker å lære og bruke de urter og andre planter vi finner rundt oss. Jeg trenger å lære både hvordan jeg finner dem og hvordan jeg bruker dem...

Meditasjon
Vil gjerne lære mer om meditasjon fra noen med flere års erfaring. Jeg meditere men kan godt få tips fra flere av dere om gode bøker,filmer osv.

Naturmedisin og Sjamanisme
Hei, jeg vil gjerne vite mer om naturmedisin og sjamanisme. Kan du noe om dette og vil dele så ta kontakt!

Thai eller klassisk massasje
Jeg går jevnlig til massør, men det blir så dyrt! Kanskje det er noen som kan tilby dette (gjerne fast opplegg, 1-2 ganger måneden)?

yoga
ønsker yoga- og meditasjonsundervisning gjerne med tanke på å formidle videre

Hjelp i huset/Småreparasjoner

bortkjøring av søppel
henting av et lass med div usortert søppel

Grinding and paint
I have a terass fence that needs some love and attention. It is a small job of grinding and painting for an hour or two.

Hente bosset vårt
Det har en stygg tendens til å hope seg opp papir, glass/metall og plast i uteboden vår. Supert om noen som bor i nærheten kunne stukket innom på en jevnlig intervall og tatt det til bosshuset 200 meter unna.

hjelp til bad
'badet' mitt er en liten gang med dusjkabinett og en vask. skulle gjerne hatt en annen løsning. er kun et par kvadrat tenker jeg.

lempehjelp
jeg har behov for noen jeg kan ringe når jeg får tak i ting på finn som jeg ikke klarer å bære alene. Oslo området

Liten slaglodding/sveisejobb
Jeg har en espressokanne i stål hvor håndtaket har ramlet av. Jeg tror slaglodding er måten å fikse det på, eventuelt om noen er gode til å sveise svært tynt gods.

montage av vedoven
Vi vil gjerne montere en vedoven og trenger litt hjelp med det.

Montering eller støvsuging/husvask
Ønsker hjelp til å montere dørhåndtak på halvgamle dører (1959). Fungerer nå men sitter ikke pent. Øsnker også hjelp med å gjøre reint en leilighet på Lambertseter i Oslo. Har selv støvsuger og øko-vaskemidler.

nevenyttig
et par ekstra hender er stort sett altid velkoment til større og mindre prosjekter da vi prøver å pusse opp et hus på landet og starte et lite selvforsyningsbruk. ved skal hugges, gjerder skal opp, uthus isoleres, grisehus bygges, hønsehus ferdigstilles, nye utebur til kaniner skal opp, pizzaovn mures i tillegg er det på sommerstid en stor grønsakshage som trenger pleie så ta gjerne en telefon eller send en mail for å høre om hva vi driver med akkurat nå og om det er noe du kunne tenkt deg å hjelpe til med

Oppussingsdugnad
Er det noen som vil stille opp på en liten dugnad for å ferdigstille oppussingsprosjektet i stua mi? Ting som må gjøres er følgende: * Skraping, pussing, grunning og maling av listverk; * Kapping og spikring av tak-, gulv-, og vinduslister; * Muring og pussing rundt pipe og ildsted; * Småelektrisk. Meld din interesse, så kommer jeg tilbake til eventuell dato.

Oppvask
Jeg trenger hjelp til å få skrudd opp feste på dusjen min, og borre hull til hånduks- holder på kjøkkenet.

skru sammen ...
sovesofa, skrivebord, dørhåntak, mm. trenger hjelp av noen som ikke tilter (som meg) når noe skal skrus sammen :-) NB Finnskogen

Små reparasjoner av sykkelen og barnevogn
Kan du skifte piggdekk på sykkel? Eller justere hjulen av barnevognen? Da er du hjertelig velkommen hos oss :).

sykkel reparasjon
---

Vaske gulv
Jeg er 100% ufør ung og er ekstra syk akkurat nå, bla. med astma og en hånd i gips. Jeg bor i en ett roms og ville blitt veldig glad om noen kunne hjulpet meg med å vaske gulvet så astmaen min blir bedre.

Vaskehjelp
Hverdagen er travel og jeg ønsker derfor hjelp til husarbeid.

Hjelp til større arbeider

Hjelp til å spikre veranda gulv
Hei, vi har verandagulv i betong som har kanter hele veien rundt. Ønsker å understøtte dette og sette på plater (eller spikre nytt) gulv for å få det flatt og fint å gå på.

Hjelp til muring av lysgrav
Skal oppgradere kjeller og starter med vinduene som sårt trengs å byttes ut! Ønsker større vinduer så lysgraver trengs. Aldri laget før, så trenger hjelp/veiledning av fremgangsmåte og utførelse.

house painting
This summer (date not yet specified) we will need to paint our house. Who wants to give a hand?

Hydro/akvaponi
Vil utforske muligheter for å starte mellomstore/store systemer i tilknytning til urbant jordbruk.

malerjobb
uendelig mange kvadratmetere furupanel skal grunnes, og males et par strøk.... syd i Finnskogen - (nybygde lokaler til almennyttige fomål - et gjesteatelier)

Klær/Sko/Reparasjoner

Bytte glidelås i skinnjakke
Min elskede skinnjakke har snart utslitt glidelås som åpner seg under vognen stadig vekk. Jeg trenger ny!

Hjemmelagde sko
Ønsker å lære å lage sko/skosåler. Eventuelt få laget sko til meg.

Laane fjell-sko (nr. 40-42) og telt
Vill gjerne laane fjell-sko og andre klaer osw for a gaa po hoyt fjell tur

Omsøm herreklær
Har flere herreklær som trengs å legges opp, legges inn og sys om. Skjorter, bukser, jakker og dress.

Reparasjon av kle (sy)/clothes repair
Eg har ymse kle som berre ligg i skåpet mitt fordi dei har fått rifter/hol som eg ikkje har gjort noko med. Eg har ikkje sydd noko særleg sidan 4. klasse og har uansett ikkje symaskin sjølv, så eg kunne trengt litt hjelp. I have different garments which are just lying in my closet because they've got tears/holes I haven't done anything about. I have not sewn since I was 10, and I don't have a sewing machine, so I could need some help.

Sy byxor
Någon som kan sy byxor? Jag har tyg.

Sy og lappe slitte klær.
Ønsker hjelp til å lappe hull og raknede sømmer i favorittplaggene mine.

Sy spruttrekk til kajakk
Jeg trenger å få sydd et spruttrekk til kajakken min. Det er det vanntette trekket man bruker når man padler for å hindre at vann kommer inn i kajakken. Trekket sitter tettsittende rundt livet til padleren som en kjole som også festes stramt rundt kajakkens sittehull/sittebrønn. Jeg har kjøpt inne alle materialene. Det er bare å sy det sammen med en vanlig symaskin og jobbe med strykejern for å få vanntette sømmer.

Sying
Jeg trenger å reparere et par bukser (enkel sying) og sy i noen knapper på en frakk. Noen som melder seg?

Mat/Baking/Servering

Alfalfa frø
Jeg ser etter alfalfa frø som kan spires, helst av økologisk opprinnelse.

Alkoholmåler til vin
Jeg brygger vin og mjød noen ganger per år, og er interessert i å vite hvor sterk den blir. Har du utstyr til å måle dette, så kontakt meg gjerne!

Økologisk frukt og grønnsaker
Vil gjerne ha alle typer økologisk frukt og grønt!

Økologisk plante mat
Har bruk for økologisk lokalt dyrka plante mat.

Baking
Er ikke flink på dette med å bake, og skulle gjerne hatt litt hjelp med å lære meg dette. :)

Brødbaking
Surdeigsbrød ønskes

brewing
I just started brewing, I still have to finish my first batch. But afterwards, I could use some advise on how to progress...

Diett
Vil lære alt mulig rart det er å vite om sunn mat.

Eco food
Anyone who has a surplus of ecological fruits and veggies? I'll be happy to take them of you hands and give you what I offer in return or my earned points. :-)

Et sted å tørke kjøtt(Jeg har alt utstyr)
Hei! Der jeg bor nå passer det dårlig å tørke kjøtt pga. lukt. Har du ett kjøkken i nærheten av grønnland/tøyen hvor jeg kan dele opp kjøttet og putte det i tørkemaskinen? Det skal bli hundemat :)

Finne spiselige vekster i Oslo/marka
Jeg er glad i å sanke av naturens grøde, men kjenner ingen sankesteder i Oslo. Vil du vise meg gode steder for sopp/bær/andre ville vekster som man kan nyttiggjøre seg? Er også interessert i mindre "mainstream" spisevekster som ramsløk, pors osv. Jeg er ikke redd for å gå litt :)

Hjemmedyrket
Dersom du har bær/frukt eller annet, evnt økologiske egg har jeg alltids bruk for det:)

Hjemmelaget syltetøy
Er over gjennomsnittet glad i hjemmelaget, rørt syltetøy. Nammeti-nam-nam :)

Kakebaking/pynting
Kan gjerne tenke meg hjelp til å lage kaker til bursdager med forskjellige temaer (månedene mars/juni/juli er aktuelle tider).

Kefir grains
Jeg er interessert i å lære å lage kefir. Trenger "kefir grains" for å komme i gang og gjerne noen gode råd. Både "milk kefir grains" og "water kefir grains" er av interesse. Helst ferske, ikke tørket.

Kjøtt ifra ville dyr
Ser etter noen som jakter eller har viltkjøtt tilgjengelig. Gjerne innmat. Er også interessert i kjøtt fra fugl.

Krydderkaker
Jeg er glad i å prøve ut forskjellige typer krydderkaker.

Lage/lære om raw food
Hei, ønsker å lære enkle oppskrifter i raw food-matverden. Gleder meg:)!

Lær meg å laga majones
Eg slit ofte med å laga majones. Kan du læra meg det?

Lær meg å lage kirsebærvin
Har et stort kirsebærtre, med modne nammenamm kirsebær, hjelp meg å gjøre noe fornuftig med dem istedenfor at de bare rotner på treet!

Mat fermentering og brød baking
Lyst til å lære å fermentere grønnsaker og lage gode sunne brød

Mat lagring
Jeg ønsker å lære sunne gode måter å lagre, tørke, fermentere, konservere naturlig mat :)

Melk rett fra gården
Hei, jeg er på utkikk etter en gård hvor jeg kan kjøpe melk rett fra bonden, uten at den er pasteurisert eller homogenisert.

Naturens Spisekammer
Ønsker hjelp til å lokalisere spiselig planter i naturen, ugress, urter, blomster, bær, sopp, røtter... Arter, sesonger, oppskrifter...

Norwegian bread and desserts
I like to learn to bake norwegian bread and other special dessert.

Organic food
I hope somebody can help me on organic food (fruits, meat, vegetables etc.) I can help you on your farm/shop. Or we can trade in any other way.

Organic foods
Ønsker å lære meg mer om organisk og vegansk matlaging.

usprøytet frukt/bær/grønnsaker
hvis du har unsprøytet frukt, bær eller grønnsaker i hagen din som du ikke skal bruke, vil jeg gjerne bruke dem og gi deg en del tilbake i retur :)

Vegan cooking
I'm currently vegetarian, often vegan but I'm looking to learn a little more about vegan food. Particularly baking cakes without dairy products.

Vegansk middag
Jeg ønsker meg ferdiglagd vegansk middagsmåltid :)

Vegetariansk (helkorn) mat
Kan ikke betale mat i Norge, saa vil gjerne bli invitert for middag og kan hjelpe deg litt me noe :)

Vegetarisk middag / Vegetarian dinner
Vi stiller med ingrediensene hvis du vil komme å kokkelere litt for oss. We supply the ingredients if you want to cook for us. Trondheim

Møbler/Kjøkkenutstyr/Innbo

Filleryer/tepper
Noen som har noen filleryer/tepper til overs? Spesielt en rund fillerye/teppe hadde vært fint.

Gulvkaldt, har du tepper eller ryer?
Der jeg flytter er det kaldt på gulvet, og jeg trenger derfor en god del tepper eller ryer. Noen som har?

Hjelp til å trekke om to lenestoler
Jeg skulle gjerne ha trukket om to lenestoler, og har null peiling på hvordan. Dersom du har tilgang på nødvendig utstyr, hadde det vært fint om du ville hjelpe meg. Jeg vil gjerne lære hvordan jeg gjør det, men trenger noen som kan vise meg.

Leilighet
Trenger leie leilighet

Meditasjonspute eller krakk
Noen som har en meditasjonspute eller krakk som ikke lenger fyller sin oppgave? Jeg tar gjerne i mot :-)

Montere IKEA-møbler
Jeg trenger hjelp til å montere en IKEA Hemnes dagseng.

Musikk og underholdning

Ableton Live
I need a crash course with Ableton Live music software. I have spent countless hours with DAWs and feel like I haven't gotten anywhere. I could use help with both audio editing and music production. I have a MIDI controller and the software.

Drum lessons
I would like to get some basic drum lessons. I am a capable musician but I am useless behind a drum kit. I don't have a kit, but I'd be willing to get a practice pad to work on rudiments. Ideally you would have a kit that I could learn some things on.

Flamencogitar
Det er kanskje et vilt ønske, men jeg synes flamenco er helt rått og skulle ønske jeg kunne spille det. Jeg er ganske habil på gitar fra før av, så det er nok mulig... Noen?

Gamle instrumenter
Det er ingenting som heter en "dårlig gitar/tromme/harmonium"! Istedenfor å kaste gitaren fordi den mangler en streng, gi den til meg :D (jeg har ikke mulighet til å hente piano/flygel/kirkeorgel)

Gitar
Eg vil lære å spille akustisk gitar :)

Gitar timer
---

Guitar (kassisk - spansk)
Kan du leie meg gitaren din til aa reise med i Juni, Juli eller August?

Instrument
Ønsker å lære meg å spille saksofon, gitar og andre instrumenter.

Introduksjon i fele
Jeg tror jeg vil lære å spille fele, men jeg har aldri gjort det før. Kan noen gi meg et lite introduksjonskurs?

Lære å spille piano/trommer
Jeg kunne lære meg å spille et klaviaturbasert instrument og trommer. Enten ved instruksjon eller låning.

Mikrofonstativ
Jeg trenger et mikrofonstativ. Hvis du har et liggende så tar jeg den gjerne imot. Den vil bli godt brukt :)

MP3 spiller
Hei, jeg trenger en mp3 spiller til å høre på musikk, lydbøker og foredrag! Hvis noen har en liggende som de ikke bruker hadde det vært supert! Er ikke kravstor når det gjelder kvalitet og lagringsplass!

Spille musikk sammen
Jeg har alltid vært interessert i rytmisk og melodisk musikk. Jeg har tidligere spilt en tongue drum, men ga opp fordi jeg ble lei av å spille alene. jeg vurderer å kjøpe en sjamantromme eller en ny tongue drum og ønsker gjerne å spille sammen med andre. jeg kan ikke lese noter, ønsker kun å spille for å ha det gøy.

Voice Lessons
I need help improving my vocal technique and gaining confidence in my singing voice. I am a piano player, and I have been writing more songs, but I can't find my vocal comfort zone. I used to be a decent singer, but my skills have deteriorated a lot over time.

Rådgivning

Coach
Coach for jobb og valg i karrieren.

Coach om endringer i livet
Akkurat nå prøver jeg å finne ut hva ønsker å gjøre med livet mitt og jeg føler med overveldet med hvor mange forskjellige retninger jeg kan ta. Det blir bra å ha en samtale med en slags "coach" eller noen som kan gi noe råd.

Courses for sustainable living
I'm interested in a sustainable way of living, but I don't have so much knowledge about it yet. I'm especially interested in an alternative place to live, without the huge expenses for mortgages or high rents.

Flink med farger, interiør og innredning?
Etter lang tid med total renovasjon av stua mi begynner den nå å bli ferdig (en siste dugnad gjenstår), men den står tom og trist for øyeblikket. Jeg vil at den skal bli fin og koselig! :) Jeg er ikke så veldig flink med interiør og innredning selv, så hvis det er noen der ute med erfaring og/eller interesse for slikt som vil hjelpe meg å finne ut hvordan stua mi skal se ut hadde jeg blitt veldig glad! :) Jeg tenker da spesielt på farger på vegger, gulv, tak, osv. Hva slags gardiner og hvilke møbler som passer inn, og hvordan disse kan plasseres best mulig. Har du erfaring med Feng Shui er det et pluss, men ikke noe must.

Hjelp til å skrive søknad
Jeg leter etter en ny jobb, men jeg er ikke flink til å skrive søknader. Jeg leter etter noen som har lyst til å hjelpe meg med å skrive søknader og forbedre CVen min.

Samtaler i emnet økolandsby
Da vi sagte prøver å jobbe oss frem mot å gjøre gården om til en økolandsby er det ønskelig med samtaler med andre som har erfaring eller kunnskap innenfor emnet.

Sosialt

LETS-medlemmer
Jeg ønsker meg flere aktive medlemmer i Trondheims omraadet. Jeg vil derfor betale deg en halv time dersom du verver et nytt medlem. Og dersom du gjør en første handel med vedkommende saa skal du faa en halv time til.

Noen for å spille Magic The Gathering med
Jeg liker å spille Magic the Gathering og letter etter andre som også liker det. Gjerne ta kontakt hvis du spiller spillet!

Off grid-kollektiv
Jag undrar om det är några som är intresserade av att delta i ett projekt som resulterar i ett "Off-grid"-kollektiv? Om ni tycker det är intressant och vill vara med i projektet, byggnationen och kanske till och med vill bo i det färdiga kollektivet så får ni gärna höra av er. Jag har en del planer på hur det ska gå till att genomföra den här idéen. Det jag behöver är intresserade och kritiska personer som jag kan brainstorma med och ni behöver inte vara experter. Jag har lagt in denna önskan i kategorin Socialt eftersom det är så det får bli just nu. Om den sociala träffen mynnar ut i ett riktigt projekt så börjar själva utförandet där.

skitur
Noen som vil være med på skitur i marka? Kort eller langt, alt går bra så lenge tempo er rolig :-)

Sosialt samvær med foreldre og små barn
Vi ønsker å finne noen venner med interesse for økologi og enkel livsstil. Vi har en sønn på 15 måneder som er meget blid og god. Han spiser hjemmelaget vegetarisk mat og liker å være masse ute. Her vi bor er det litt skog, vi har også tilgang på båt i indre Oslofjord. Sykkelturer er også fint. Er dere et parr, med barn eller enslige foreldre så ta kontakt da vel. Kanskje vi kan gjøre andre lets relaterer ting samtidig:-)

Sosialt samvær med foreldre og små barn
---

språkhjelp
jeg vil gjerne møte nordmenn og øve på å snakke norsk

Venner
---

Sport og fritid

Ønsker å forbedre svømmeteknikk
Jeg har svømt siden jeg var liten men ønsker å forbedre mine svømmeferdigheter.

Ønsker å låne en hest nå og da
Jeg red mye for mange år siden. Nå vil jeg gjerne begynne å ri litt igjen hvis noen vil låne meg en hest. Jeg rir gjerne sammen med andre på tur.

Ønsker å lære å ri på hest
Jeg ønsker å lære å ri på hest. Jeg har ridd litt før men kan ikke håndtere hest alene.

Bicycle repair
We have recycled several bicycles so people can borrow them when they come for visit to the Island where we live which is car free, we need someone good to repair them. Can you help us?

cross country skis set up
I have some old cross country skis that needs a good set up before using them again, waxing and so on. I have the grip wax but not the glide one. thanks

Fisking i Trondheimsfjorden
Jeg savner å kunne fiske fra båt. Er det noen som har båt i Trondheim som jeg enten kan låne eller som vi kan dra på fisketur sammen i?

Fridykking, snorkling
Vil gjerne ha en buddy å fridykke med! Er nybegynner selv.

Jeg ønsker å lære å klatre
Jeg har liten/ingen erfaring, men ønsker å lære å klatre i klatrevegg.

Jeg ønsker å lære å skyte med pil og bue
Jeg ønsker å lære å skyte med pil og bue. Vet ikke hva mer jeg skal skrive :)

kamp sport
Letter etter noen som kunne lære min sønn en kampsport

Lære crawl/svømming
jeg liker å svømme bryst og rygg,men ønsker å lære crawl eller andre måter å svømme på.

Løping
Løper gjerne sammen med noen som har lyst til å komme seg ut og trene!

Liker du å fiske?
Det kan være kjedelig å fiske alene. Vil du bli med?

Røyevann
Er glad i å fiske røye, men kjenner ikke til noe røyevann i Trondheimsområdet. Har du oversikt over dette, vil jeg gjerne adoptere den kunnskapen : )

Rockering /Hula-Hoop
Jeg har kjempelyst til å lære meg Hula-Hoop!

Seiling
Jeg kunne tenke meg å seile! Har du en båt og skal ut på sjøen en tur vil jeg mer enn gjerne bli med :) har båtførerprøven og kan å seile optimistjolle, hehe.

Skateboard
Er voksen, men har lyst til å lære meg å stå på brett. Noen som vil lære bort?

Skismører
Kan du å smøre ski til all slags føre? Jeg kan bare å smøre så det blir bakglatt.. :)

Sykkelstell
Kan du se over sykkelen min? Luft/ smøring osv.. :-)

Tur- og Sports-kamerater/ Travelling- or Sports- partner
Jeg liker å gå på turer i fjellet eller bare i bymarka, samt sykkelturer. Det er relativt få jeg kjenner som liker den slags. Om noen vil være med, så ta kontakt. Jeg er også interessert i slåball, baseball, fotball, basketball, cricket, croquet o.l. uten å måtte betale dyrt gjennom et idrettslag. Det er absurd at man skal måtte betale for å drive kollektiv idrett.Kanskje det er flere som har samme ønske? I often enjoy mountaintrips or just taking a day-walk up in Bymarka, sometimes on bikecykle. Mostly, I do so on my own. If you would care to join,please give me a call and find out wether I am a nice guy. I am also interested in playing danish longball, baseball, football, croquet, cricket or similar collective sports, on a low-Level. I is slightly absurd to pay a lot of money through a sports Club if you can play for free.

Vårsjekk og vårvask av sykler
Har to sykler som trenger en sjekk av bremser og gir etc før de tas i bruk for våren. Syklene kunne også hatt godt av en vask og litt smøring. Vil du hjelpe oss med dette?

Yoga/Taichi/Pilates
Vil du trene sammen eller instruere meg i Yoga, Taichi eller Pilates saa er du hjertelig velkommen til det. :) Helst paa formiddag. If you want to train with or instruct me in Yoga, Taichi or Pilates then you are more than welcome. :) Preferably forenoonish

Språk/Oversettelse/Reisetips

Bli flinkere i spansk
Jeg vil gjerne bli flinkere til å snakke spansk.

Cabin in the rainforest in caribbean to loan
Are you looking for amazing time and a living experience in a wild sourrounding in the most biodiverse place worldwide? We have a simple but beautiful cabin 50 mts to a wonderful beach on the Caribbean in Colombia, close to the border with Panama. Rainforest, wilderness, afrocaribbean communitys and much more.

English Conversation
---

español
Me gustaría hablar en español. Yo solía hablar bien español hace unos años, pero ahora veo que estoy perdiendo esta capacidad y deseo de detenerlo.

Hjelp med norsk
Jeg liker å skrive på norsk men det er ikke min morsmål. Jeg trenger hjelp av og til med å korrigere dokumenter som jeg har skrevet. De fleste av de dokumentene er 1-2 sider.

Hjelp med skrive på norsk
Hei, jeg søker til noen som kan hjelpe meg med skrive på norsk. Jeg lære også norsk på norskkurs men jeg trenger hjelp med skrive. Takk!

Innføring i teiknspråk
Eg vil gjerne læra grunnleggande norsk teiknspråk og øva på det saman med nokon som kan det godt.

Japansk
Ønsker å lære grunnleggende japansk. Er fullstendig nybegynner, så du må ikke snakke flytende selv. Alt av tips taes med takk!

Kan du snakke norsk med meg?
Jeg studerer norsk og jeg trenger å praktisere. Jeg kan hjelp deg med småreparasjoner, lager mat eller lærer portugisisk.

Lære norsk
Jeg trenger å lære mer norsk. Jeg kan litt, men jeg trenger å forbedre.

maa laerer norsk bedre
hvem kan hjelpe meg aa laere norsk bedre?

Norsk
Jeg ønsker å praktisere norsk og prate med noen. Vi kunne ta en kaffe eller en øl i en bar eller møte på et annet sted. Jeg er interessert i reise, helse, samfunn og informatikk.

Norsk språk grunnleggende nivå
I am Polish man living and working in Trondheim. I need extra lessons in Norwegian language - basic level. I speak English or Polish. Kan du hjelpe meg? Konrad.

Practice Norwegian
I'm looking for someone to practice Norwegian with. I'm currently working from the Stein På Stein book but I need someone to practice speaking with and get more confidence using the language & stop relying on my English! Would be good to go for coffee or beers once a week or I can cook a (vegetarian) dinner for us.

Practice Norwegian
As a beginner learning Norweigan I want to practice it sometimes and correct my pronunciation.

Praktisere Norsk
Jeg går på norskurs og jeg har lyst til å praktisere. Vil du snakke med med?

Snakke russisk
Jeg vil gjerne øve meg på å snakke russisk med en som har det som morsmål, eller snakker det flytende. Jeg har noe grunnlag fra å ha gått på kurs, men det blir borte igjen når jeg ikke får praktisert. Ønsker meg å øve på vanlig dagligtale om hverdagsemner.

Spansk
Hvis noen er interessert å for eksempel utveksle språk, så er det bare å ta kontakt. Jeg snakker bra spansk fra før av, men har lyst til å holde det ved like, og forbedre det. Jeg kan lære bort norsk eller engelsk, mot at en eller annen lærer meg spansk.

Spansk undervisning
---

Språk-kurs
Jeg ønsker å lære språk gjennom undervisning eller "samtale-grupper" tilpasset et omtrentlig nivå: FRANSK = nivå A1 TYSK = nivå B1 BISLAMA = nivå A2 RUSSISK = nivå A1

teach me norsk! :)
I really need to learn norsk and make conversation

Tysk, spansk
Ville gjerne prate med noen på tysk eller spansk-en gang i uka for 15 min. Vil gjerne snakke dem bedre.

Transport/Flytting

Bærehjelp / flytting
I slutten av Januar trenger jeg noen til å hjelpe med bæring av "banankasser" og hvitevarer / møbler. Jeg har fått flyttebil (tror jeg) men vet ikke nøyaktig tid han kan komme enda , men det blir på dagtid . Sentralt i Oslo , ut fra 2.etg. med heis. Så du har kanskje ikke 9-4 jobb , men det kan bli på lørdag også (sannsynligvis en dag det ikke er glatt på veiene). Det skal til en gård i Nannestad men der må jeg kanskje forsøke å få en hjelper som befinner seg der oppe til å få det av bilen igjen.

hybel
hvem vet et billig Hybel i Oslo omraade?

Nannestad - Flyttehjelp
Trenger hjelp til å få banankasser , møbler og hvitevarer av bil og inn i hus . Det blir på dagtid mens det er lyst en dag nå i slutten av måneden når det er gode kjøreforhold (ikke snøvær og veikaos).

OLD TV AND VHS VIDEO
The TV is from 2001, so an old-fashioned TV. And a VHS Video player. Both can be fetched at my home, and can be kept or taken to the rubbish dump.

Sjåfør
Har ikke lappen selv, og skulle ønske jeg hadde flere bekjente med lappen og bil som kunne tenke seg å hjelpe meg hvis det skulle være behov for det.

Undervisning og leksehjelp

Guitar lessons
I would like to evolve my guitar playing so If anyone out there has nice skills on guitar please contact me!

Jeg trenger en russisktalende samtalepartner!
Jeg holder på med russiskstudier på UiB og vil gjerne praktisere språket muntlig. Jeg trenger ikke undervisning, heller en hyggelig samtalepartner som gidder å snakke om enkle ting til å begynne med, siden mitt nivå ikke er så høyt enda!

Lære hvordan man kan pode frukttrær
Jeg vil gjerne lære hvordan man poder frukttrær

Lære om spiselige villevekst
Jeg skulle gjerne lære litt om spiselige planter man kan finne ut på tur.

Norks kurs
Jeg trenger å bli bedre på norsk, det hadde vaert fint å ha noen jeg kan snakke med som ikke er redd for å korrigere feilene mine :)

piano lesson /piano undervisning
Jeg har lyst til å spille og lære mer om jazz improvisasjon eller klassisk musikk på piano/keyboard.

Practise norwegian language
I would like to practise norwegian through conversation. I need to learn the language urgently so If you think you can do it, don't hesitate to contact me :)

Sopptur
Jeg lærer gjerne om spiselige sopp, gå på tur med mennesker som vet om det.

Travel tips/guide Costa Rica
Jeg liker å reise til Costa Rica, har noen her vært der allerede og kanskje kan gi meg tips eller kan jeg få låne en Lonely Planet eller Rough Guide?